Om os

Vi bringer den gode vinoplevelse
helt hjem til dig!

Det hele begyndte da Christian inviterede Mikkel til vinsmagning en kold sommerdag i 2020. Om det var for at få varmen, fordi vinene var exceptionelt gode eller fordi leverandørerne talte italiensk vides ikke med sikkerhed, men det endte med, at der var købt en palle vin – svarende til 600 flasker. Det blev startskuddet på vinkollektivet.

Vi havde ikke plads til alle de flasker i stuen, så vi måtte gøre en indsats for at få dem solgt nogenlunde hurtigt, fortæller Mikkel. Vi ville gerne medvirke til at gøre det mere normalt, at drikke kvalitetsvin – i stedet for dårlig “hovedpine-vin”. Det første parti blev afsat nemmere end forventet, hvilket gav blod på tanden.

Vi fandt hurtigt ud af, at folk godt kan lide at købe gode vine til fornuftige priser. Da vi hverken har et fordyrende mellemled eller mange penge bundet i lageromkostninger, opdagede vi, at vi faktisk kan tilbyde spændende og anderledes kvalitetsvine til virkeligt attraktive priser, beretter Christian.

Vores koncept er at finde gode vine og bringe dem hjem til folk, så billigt som muligt. Vi holder omkostningerne nede ved at fjerne mellemled, have et smalt og roterende sortiment, der reducerer behovet og omkostningerne ved et stort og dyrt lager.

Der er i Vinkollektivets ånd at have vores kunder i fokus. Når vi lykkedes med at presse vores leverandører i pris, kommer det vores medlemmer og kunder til gode med det samme.

Hver gang vi kan hjælpe folk til at nyde en god vin (til prisen) i stedet for en billigt produceret supermarkedsvin er vi glade.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.