Om Vinkollektivet

Sådan startede det...

Vinkollektivet startede, da Christian inviterede Mikkel til vinsmagning en kold sommerdag i 2020. Om det var for at få varmen, fordi vinene var exceptionelt gode eller fordi leverandørene talte italiensk vides ikke med sikkerhed, men det endte med at der var købt en palle vin – svarende til 600 flasker. Det blev startskuddet på vinkollektivet.

Vi havde ikke plads til alle de flasker i stuen, så vi måtte gøre en indsats for at få dem solgt nogenlunde hurtigt, fortæller Mikkel. Vi ville gerne medvirke til at gøre det mere normalt at drikke kvalitetsvin i stedet for dårlig “hovedpine-vin”. Det første parti blev afsat nemmere end forventet, hvilket gav blod på tanden.

Vi fandt hurtigt ud af, at folk godt kan lide at købe gode vine til fornuftige priser. Da vi hverken har fordyrende mellemled eller mange penge bundet i lager, opdagede vi, at vi faktisk kan tilbyde spændende og anderledes kvalitetsvine til virkelig attraktive priser, beretter Christian.

Igennem tiden har vi fået erfaring med:

+
Vinområder
0 +
Forskellige Vine
+
Tilfredse Kunder
5/5
At finde god vin er ikke svært. Men at finde god vin, der ikke koster en formue, og som sælges til engros priser – det er svært. Det er det Vinkollektivet handler om. At give adgang til kvalitetsvine uden fordyrende mellemled. 
Mikkel Harms

Vin leveret fra de bedste vingårde

Vi samarbejder med en række forskellige nøje udvalgte vinproducenter.

Vingårde med stolte traditioner og kvalitetsvine:

Dette website bruger cookies. Ved at fortsætte på sitet accepterer du vores brug af cookies. 

Shopping Cart